Stanley Karlman - Pastor

Stanley är född i en av de sista månaderna på -50 talet. Från april 2008 har han arbetat som pastor- & föreståndare i församlingen. Innan han kom till Karlshamn hade han tjänsten som kursföreståndare på teamskolan Blå Kust i Oskarshamn under fyra år och innan det, tjänstgjorde han som pastor- & föreståndare i Pingstförsamlingen, Visby. Genom åren har han tjänat församlingar i både norra och mellersta Sverige. Nu ser han fram mot att bli en del av folket i den södra delen av vårt land. Stanley är gift med Barbro och de sjunger ofta tillsammans. Barnen heter Markus som är gift med Maria och bor i Jönköping och Daniel som bor i Lagan.

 

Sandra Persson - Barn- & Ungdomspastor

Sandra jobbar som pastor med inriktning mot barn och ungdom sedan början av 2013. Sandra är uppväxt i Karlshamn, men har under de senaste åren studerat beteendevetenskap i Lund och är utbildad till personalvetare. Under den tiden bodde hon i Malmö och fanns där med i en nystartad församling. Där hade hon ansvar för barnverksamheten. Tidigare har hon även jobbat som ungdomsledare i Pingstkyrkan i Karlshamn. Sandra är gift med Viktor och de har en liten dotter som heter Maja. Både Viktor & Sandra gillar äventyr. Skid- och snowboardåkning, snorkling, cykling och paddla kajak är något som de gärna gör tillsammans.

 

Barbro Hörberg - Administratör

Barbro jobbar med administration och omsorg i församlingen. Barbro har bott i Karlshamn/Asarum sedan 1972 då hon flyttade hit för att jobba som barn och ungdomsledare i Pingstkyrkan och har sedan, vid flera olika tillfällen varit anställd i församlingen. Under många år jobbade hon inom begravningbranchen men började sin anställning i församlingen i maj 2007. Barbro är också engagerad i sången och musiken och på ledig tid är hon ofta ute och sjunger i olika kyrkor och på instutioner. Barbro är gift med Roland och tillsammans har de två söner, två svärdöttrar och fyra barnbarn.

 

Mattias Öström - Föreståndare 34:ans Fynd

Mattias arbetar som föreståndare i församlingens secondhandbutik. Han var med och byggde vår nya kyrka under nästan 2 års tid, och sedan april 2012 har han varit anställd i församlingen. Tidigare har han varit lagerarbetare i Tingsryd och även kört egen firma ett par år. Han bor i vackra Ringamåla med frun Anne-Maj och barnen Victor och Magdalena. Fritiden går åt till att sköta om huset, men även till engagemang i Pingstkyrkans verksamhet,  bl.a med sång och musik.
© 2010 Pingstförsamligen i Karlshamn | Besöksadress: Stenbackavägen 2,  Asarum | Tel: 0454 57 22 90
Postadress: Box 96, 374 22 Karlshamn | Bankgironr: 280-2106